Nyheter>Alphakurs Online
Undervisning
Undervisning
2020-03-23
Alphakurs Online
Ikke vant til å gå i kirken? Superskeptisk? Eller kanskje er du troende selv? Uansett anbefaler jeg dette kurset på det varmeste. Her blir det lansert en liten film daglig i 12 dager hvor man får undres mens man får litt innsikt i hva som foregår i hodet på en som faktisk velger å tro. Bli med davel!

Gode nyheter!

Vi arrangerer Alpha via film her og på Facebook i egen gruppe på vår side https://www.facebook.com/Filadelfiakirken/ ! (Kun den på Facebook er tekstet på Norsk)
Alpha er en rekke samlinger der du som deltaker kan utforske den kristne tro hjemme fra sofaen.

Nå kan vi "samles" i denne gruppen!
OG du kan ta med venner ved å invitere dem til gruppen!
Kristne og ikke-kristne. Unge og eldre. Norsktalende og engelsktalende! Tykke og tynne osv.

Hver dag de neste 12 dagene blir det lagt ut en film i denne gruppen. Den 1. og 2. filmen er lansert pr. 23.3.

Bli med, invitér venner og spre ryktet, så kan vi undres sammen!

 

Hva er Alpha?
Alpha er en rekke "samlinger" der du som deltaker kan utforske den kristne tro sammen med andre.
I denne spesielle Korona pandemien, så kan vi jo ikke treffes i grupper og snakke fysisk, men vi kan bli med i en Facebookgruppe eller her på nettsiden.
Hvordan gjør vi det?
Hver økt har et tema, en film med et spørsmål rundt tro som er laget for å skape samtaler. Det drives Alpha over hele verden og vår Alpha gruppe holdes altså da her på Facebook.
En økt her inne er en film på ca 20-30 minutter. Hver film viser bl.a. intervjuer med folk på gaten og når disse er ferdige, kan du sette filmen på pause og prøve å besvare spørsmålet for deg selv eler sammen med de du evt. har rundt deg.
I denne gruppen krever ingen at du er aktiv eller kommenterer, men dersom du ønsker å stille spørsmål til en film, eller svare på spørsmål, så gjør veldig gjerne det i kommentarfeltet under filmen på Facebook, eller send oss en epost på info@filadelfiakirken.no , så kan vi jo samtale på den måten.
Her er ingen spørsmål eller svar dumme. Alle holder en åpen tone og vi kan undres sammen uten å dømme hverandre for å ha ulike meninger.

Når skal vi samles?
Det positive med denne gruppen er at du trenger ikke å komme til et gitt tidspunkt. Du kan se filmene når du vil, hvor du vil, alene eller med de du har rundt deg. Fra og med Søndag 22.3.2020 vil vi publisere en film hver dag i 12 dager dersom teknikken går på skinner. Men du ser dem når det passer for deg.

Dette "Alphakurset" passer perfekt for deg alene, men også for hele familier eller grupper. Det passer for deg som er superskeptisk og for deg som allerede tror.

Alle filmene er engelske, men tekstet på Norsk på Facebook.

Til høsten håper vi å kunne treffes i Filadelfiakirken i Mysen og holde et slikt kurs fysisk med mat og sosialt samvær. Men i mellomtiden kan du kanskje lage deg noe godt og spise og sette deg foran en god Alpha film.

Velkommen!!!!

Velkommen!

 

OBS! 1. Episode er neders. Siste episode er øverst :) 

Kontakt oss

Filadelfiakirken Mysen
Løvetannveien 1
1850 Mysen

Postboks 46
1851 Mysen

Org.nr: 975 479 668

Tel: 90 98 33 82 Pastor Marius Nicolaisen

 
Powered by Cornerstone